Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

среда, 16. новембар 2011.

KONKURS COCA-COLA TALENTI


Donator: Coca-Cola Hellenic
Rok za prijavu: 07.12.2011.
Grad: svi gradovi
Država: Srbija
Oblast: Društvene nauke, Ekonomija, finansije, Jezici, književnost, Medicina, stomatologija,…
Nivo obrazovanja: Fakultet - Bachelor
Opis:
Svake godine naša kompanija bira 7 studenata koji će kroz program "Coca-Cola talenti" - imati priliku da svoja znanja primene u praksi, ali i da ih obogate iskustvima i mentorskim radom sa najboljim stručnjacima u zemlji. 

Program je namenjen studentima treće godine sa ciljem njihovog razvoja u buduće poslovne lidere i otvaranja perspektiva za poslovni napredak i razvoj karijere mladih ljudi u Srbiji. 

Izabranim studentima tokom dve godine trajanja programa omogućićemo novčanu podršku od 2000 evra godišnje, ali im obezbediti i obuke, seminare, kao i priliku da se upoznaju sa najboljim praksama kompanije i da kroz bogat mentorski program i interakciju sa menadžmentom steknu znanje i praktično iskustvo које inače ne bi mogli da dobiju samo kroz klasičan sistem obrazovanja.

Do sada je u program uključeno 35 studenata koji su do sada postigli impresivne rezultate. 

Od 2006. godine primili smo preko 700 prijava, a od toga njih 650 smo pozvali I na testiranje. Prijavljivali su nam se studenti iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Bora, Prištine i mnogih drugih gradova. 

Ove godine biramo novu, šestu generaciju studenata-talenata koji će imati jedinstvenu mogućnost da kroz ovaj program osiguraju put ka blistavoj karijeri.

Konkurs je otvoren od 7.novembra do 7. decembra 2011. godine.

Sve potrebne informacije za prijavu možete pronaći na http://www.cchbc-talents.co.rs/

Kontakt osoba: Jovana Cakić 063/384-145