Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

субота, 9. фебруар 2013.

Najbolji posao na svetu - placen put oko sveta i 50.000 dolara!


Internet portal “Moja destinacija” (My Destination) raspisao je konkurs za “najboji posao na svetu” – Biggest Baddest Bucket List.
Dobitnik posla na ovom jedinstvenom konkursu imaće priliku da tokom šestomesečnogputovanja oko sveta, na najmanje 25 međunarodnih destinacija – piše blog, i da po povratku sa ove avanture, preuzme novčanu nagradu od 50.000 dolara .
Takmičenje kandidata je počelo 28. januara i trajaće do kraja marta ove godine, a pobednik će, između ostalog, imati priliku da oseti kako je popeti se na vrh Ajfelovog tornja, skočiti bandžijem sa vrha hotela u Kvinstaunu, istražiti divljinu ostrva Galapagos, ili posetiti ruševine Maja u Kankunu.
Ovo blogersko putovanje podrazumeva šest meseci putovanja oko sveta uz plaćene troškove, potrebnu IT opremu za pisanje bloga, i džeparac od 10,000 dolara.
Neki od radnih zadataka koji su predviđeni za “zaposlenog” na najboljem poslu na svetu, obuhvataju vožnju helikopterom, degustaciju lokalnih delikatesa, boravak u smeštaju sa meštanima, kao i mnogobrojne druge adrenalinske aktivnosti.
Pobednik konkursa će imati obavezu da za vreme putovanja piše blog za portal “Moja destinacija”, kako bi svi korisnici bili u toku sa avanturama “srećno zaposlenog“.
Dobitnik može da osmisli i sopstveni šestomesečni plan puta, sa najmanje po dve lokacije – stop stanice – na svakom kontinentu.
Svi koji se žele da okušaju sreću na ovom neobičnom konkursu za posao, potrebno je da naprave i pošalju video prijavu na engleskom jeziku u trajanju do tri minuta, u kojoj će zanimljivo i inspirativno predstaviti svoju omiljenu destinaciju, i uz to da prilože tri fotografije kao ilustraciju tekstu.
Za vise informacija posetite sajt: http://www.mydestination.com/bbb#.URZHAR3C2xA

Izvor: Telegraf.rs