Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

петак, 2. децембар 2011.

Konkurs za petu generaciju stipendista kompanije Vip mobile


Konkurs za petu generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „Budi Vip student” otvoren je danas i trajaće do 3. januara 2012. godine. Projekat „Budi Vip student“ omogućava talentovanim mladim ljudima da steknu iskustvo u oblasti telekomunikacija.
Najboljih 20 studenata završnih godina studija i ove godine očekuju vredne nagrade: plaćena dvomesečna letnja praksa u Vipu, notebook računar i smart telefon iz Vipove ponude sa priprejd SIM karticom i 15.000 dinara kredita, kao i dva edukativna soft-skills seminara u okviru Vip kluba, predavanje stručnjaka Telekom Austria Grupe u okviru TAG kluba, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija.

„Kompanija Vip mobile posvećena je razvoju mladih stručnjaka u oblasti telekomunikacija, a projekat „Budi Vip student“ pruža jedinstvenu sinergiju teoretskog i praktičnog znanja. U protekle četiri godine, Vip stipendijama nagrađeno je 77 studenata, od kojih je njih 12 zaposleno u Vipu i dobilo priliku da stečena znanja i stručnost u oblasti telekomunikacija dalje razvija u radu sa vrhunskim stručnjacima“, izjavio je Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija odabranih državnih fakulteta IT i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Od kandidata se očekuje minimalna prosečna ocena 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2012/2013 godini.

Proces selekcije organizovan je kroz tri eliminacione faze. U prvoj fazi kandidati su u obavezi da pošalju CV i odgovore na tri postavljena pitanja na engleskom jeziku. U drugi krug prolazi 60 studenata sa kojima će biti obavljeni individualni intervjui, nakon čega se pravi selekcija 40 kandidata koji prolaze u treći, finalni krug. U finalnom krugu selekcije kandidata 40 kandidata nadmetaće se kroz kreativne radionice i interaktivne igre za 20 Vipovih stipendija. Nakon završnog vikenda, stručni žiri će krajem marta 2012. godine odabrati novih 20 Vip stipendista.

www.jasamvip.rs

Festival kratkog amaterskog filma

Ako imate kameru na mobilnom telefonu ili uvek sa sobom nosite digitalni fotoaparat, ovo je konkurs za Vas! Snimite nešto u trajanju od okvirno 2-5min i dajte naslov koji se završava na slovo Ш/SH. Ovo su jedine propozicije. Većina će i dobiti nagradu!
Radove dostavljati na mail: a86plus@gmail.com Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli najkasnije do 16.12.2011. Proglašenje pobednika je na Finalnoj večeri In_Treш festivala 18.12.2011.

A nagrade su:
1. DIGITALNI FOTO APARAT
2. Externi hard disk
3. Web kamera
I još mnogo nagrada iznenađenja!


Festival organizuju A86+, Dom omladine Pančevo i ArtifAct, uz podršku Grada Pančeva i galerije Elektrika.

Za sve dodatne informacije pišite na a86plus@gmail.com Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili www.intresh.com