Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

субота, 2. март 2013.

Konkurs - „Pomoć samohranim roditeljima koji su izbegli i IRL“

POZIV ZA VOLONTIRANJE

Udruženje Jelek poziva zainteresovane studente koji žele da steknu radno iskustvo i potvrdu o volontiranju i učešću na projektu „Pomoć samohranim roditeljima koji su izbegli i IRL“ , da se jave. Projekat je podržan od strane Vlade Švedske, a Udruženje Jelek sprovodi projekat kao partnerska organizacija Saveza srpske omladine iz Švedske. Prednost pri izboru volontera imaće studenti završnih godina, apsolventi i nezaposleni stručnjaci iz oblasti socijalnog rada i socijalne politike, žurnalistike, sociologije, psihologije (porodični terapeuti) . Poziv je otvoren za volontere na teritoriji cele Srbije.

SVI ZAINTERESOVANI STUDENTI SVOJE PRIJAVE ( IME, PREZIME i KRAĆU BIOGRAFIJU) MOGU POSLATI NA : udruzenjejelek@gmail.com

Konkurs za volontere - SIM NATO 2013


Asocijacija za međunarodnu saradnju I dijalog - AFIKAD, neprofitna, nezavisna, nevladina I nepartijska organizacija, raspisuje konkurs za volontere koji žele da budu deo našeg tima i međunarodnog samita na kome će učestvovati 500 kandidata iz više od 50 zemalja sveta. Ako želite da budete naš saradnik ili želite da postanete deo našeg PR ili Marketing tima, možete se prijaviti na e–mail adresu: human.resources@aficad.org. Uz aplikaciju nam pošaljite I Vašu biografiju motivaciono pismo do 250 reči, kao I označenu poziciju na kojoj biste voleli da volontirate. 
Prijave traju od 01. marta do 08. marta 2013. godine.
Potrebni su nam komunikativni, kreativni i snalažljivi volonteri, spremni da rade u velikom timu. Pošto su radni jezici SIM NATO konfrerencije engleski i francuski, neophodno je aktivno znanje engleskog jezika. Kandidati koji znaju i francuski jezik, biće u prednosti prilikom klasifikacije aplikacija.
Naša organizacija teži promociji interesovanja I razumevanja međunarodnih odnosa i međunarodne bezbednosti u Srbiji. ’’Srpski Međunarodni Model NATO – SIM NATO 2013”, veliki studenski samit na kome će učestvovati mladi lideri društvenih nauka iz celog sveta, održaće se u Beogradu od 20. do 24. maja 2013. godine. Ovo će biti prva simulacija Severnoatlantske Alijanse – NATO u Srbiji, najveća i jedina u regionu. Pridružite se našem mladom, kreativnom i vrednom timu, i pokažimo svi zajedno da Srbija može da organizuje ovako veliki, multukulturalni, međunarodni događaj.
Osim neprocenjivog iskustva i novih poznanstava, svi naši volonteri, po završetku samita, dobiće AFIKAD sertifikat i preporuku za dalji razvoj karijere. O ishodu konkursa biće obavešteni svi kandidati, a najbolji će biti pozvani na razgovor sa članovima AFIKAD tima. 
Za vise informacije o konferenciji ''SIM NATO 2013'', ciljevima i idejama AFIKAD organizacije, možete posetiti sajtove:
            -  http://aficad.org/
VIZIJA | SVRHA | ZAGOVARANJE