Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

среда, 21. новембар 2012.

Umrežavanje postdiplomaca Zapadnog Balkana


karikaOd pre dva meseca krenula je sa razvojem društvena mreža postdiplomaca i naučnih radnika Zapadnog Balkana, AcademLink. Osnovni cilj je povezivanje doktoranata i zaposlenih na fakultetima i institutima, dogovaranje zajedničkih projekata, pružanje informacija o naučnim konferencijama u regionu, kreiranje baze podataka sa radovima domaćih autora i razmena ideja u svim naučnim oblastima.
U ovom trenutku AcademLink okuplja preko 1300 članova sa više od 100 naučno-istraživačkih institucija iz svih država našeg regiona, a broj članova je u stalnom porastu. Članovi na ovom mestu komuniciraju sa urednicima naučnih časopisa, obaveštavaju kolege o seminarima i konferencijama (do sada ima preko
90 dodatih događaja) i diskutuju sva relevantna pitanja (u preko 70 grupa) koja se tiču njihovog daljeg razvoja i opšteg kretanja nauke kod nas. Mreža je, uključujući i jezik, u potpunosti prilagođena lokalnim uslovima.
Svako ko smatra da mu članstvo na ovoj akademskoj mreži može koristiti, dobrodošao je u zajednicu! Besplatno učlanjenje i korišćenje svih funkcionalnosti moguće je izvršiti na web stranici:www.AcademLink.com.
Preuzeto sa najstudent.com