Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

уторак, 30. октобар 2012.

Vodiča kroz Srbiju na Vašem android telefonu.


Dragi prijatelji, sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo android aplikaciju "Srbija za mlade", vodiča kroz Srbiju na Vašem android telefonu.

Aplikacija sadrži hiljade turističkih atrakcija (POI) razvrstanih u 30ak kategorija uz foto ga
lerije i sažete utiske o mestima iz cele Srbije, lokacije na mapi i načinom dolaska do njih, kao i komentare drugih putnika. Priključite se i Vi našoj mreži, podelite iskustva i preporuke sa drugim putnicima.

Pridružite nam se u otkrivanju najzanimljivijih ideja za putovanje, preporučite ideje drugima i budite deo nove mreže posvećene jednom cilju - kreiranju informisanog putnika!

Saznajte koje su aktuelne manifestacije u Srbiji, koji su gradovi najatraktivniji i koja su mesta najbolja za provod. Pronađite po Vašoj meri idealan smeštaj, kafić ili restoran, mesto za zabavu, uživanje i avanturu, ili pak prirodni i kulturni kontakt sa destinacijama u Srbiji. Cilj aplikacije je da pomogne ljudima da donesu pravu odluku šta je potrebno videti na putovanju, da ispiriše, nauči i zabavi, a da mesta koja su Vas oduševila podelite sa prijateljima i drugim putnicima.

Preuzmite aplikaciju besplatno sa google play marketa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=srbijaza.mlade&feature=search_result&hl=en_GB

http://www.srbijazamlade.rs/novosti/projekti/android-aplikacija-srbija-za-mlade-vodic-kroz-srbiju-za-mlade

Doživi Srbiju. Uhvati dan.