Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

недеља, 13. мај 2012.

Event – Budi Coolturan (Menadžment u oblasti kulture)


Evropska studentska organizacija ESTIEM, sa Fakulteta organizacionih nauka, i ove godine organizuje projekat pod nazivom “Budi Coolturan“. Projekat će se održati 23. i 24. maja 2012. godine, u prostorijama Biblioteke grada Beograda.
Organizacioni tim projekta, grupa mladih i vrednih entuzijasta, pred sebe je postavio cilj – dvodnevni projekat čija je tema „Kako se uspešno baviti menadžmentom u oblasti kulture?” i čiji se uspeh ogleda u zadovoljnim učesnicima.
Studentima Beogradskog univerziteta pruža se jedinstvena prilika da se, kroz zajednički rad i razmenu stečenih iskustava, oprobaju u rešavanju studija slučaja.
Prvog dana, 23. maja, zainteresovani će biti u prilici da čuju vrsne stručnjake, prisustvuju nadasve interesantnim predavanjima i time svoje teorijsko znanje potkrepe korisnim informacijama iz prakse.
Drugog dana, 24. maja, 48 studenata Fakulteta organizacionih nauka i umetničkih fakulteta biće u prilici da svojim kreativnim rešenjima doprinese radu 4 kulturne institucije. Za svaku instituciju će po 3 tima, od kojih svaki broji 4 člana, rešavati studije slučaja. Timovi će, u dogovoru sa predstavnicima institucija, moći da posete kulturne institucije za koje rade studiju slučaja.

Prijave za učešće na projektu počinju 08. maja na ovoj internet stranici. Prihvatite izazov, budite drugačiji. Originalnost je na ceni.
Ukoliko studirate menadžment, zanima vas kultura, ne propustite ovu jedinstvenu priliku da učestvujete u rešavanju realnih problema koje imaju: Pozorište na Terazijama, Muzej Nikole Tesle, Muzički festival EXIT i Međunarodni filmski festival FEST.
Potkrepite svoje teoretsko znanje korisnim informacija iz prakse koje će vam preneti vrsni stručnjaci „Noći muzeja“, Muzičkog festivala EXIT, kampanje Vlade Divca – „Stvarno važno“, Muzeja Nikole Tesle i mnogih drugih.
Budite coolturni – budite drugaciji! Prijavite se do 15. maja 2012. Orginalnost je na ceni! Vidimo se 23. i 24. maja u Biblioteci grada Beograda.