Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

понедељак, 3. јун 2013.

"REGIONALNA LETNJA ŠKOLA JUN 2013"


REGIONALNA MREŽA "REGIONALNA OMLADINSKA AKCIJA PROTIV DISKRIMINACIJE I MILITARIZMA" POZIVA SVE ZAINTERESOVANE OD 18 DO 26 GODINA DA SE PRIJAVE ZA DRUGU INTERNACIONALNU OMLADINSKU "REGIONALNU LETNJU ŠKOLU", KOJA ĆE BITI ODRŽANA U KRUŠEVU (MAKEDONIJA), OD 23. DO 29. JUNA 2013. GODINE.

Edukativni centar - Kruševac, u okviru regionalne mreže "Regionalna akcija protiv diskriminacije i militarizma", poziva mlade ljude iz Republike Srbije koji žele da budu aktivni u borbi protiv diskriminacije i militarizma, rade na izgradnji mira, aktivni su i otvorenog uma, žele da steknu i prošire svoje znanje i iskustvo i da ga primene u svojoj lokalnoj zajednici da se prijave za "Regionalnu letnju školu 2013".
"Regionalna letnja škola 2013" će okupiti drugu generaciju "Regionalne letnje škole", od ukupno 60 učesnika. Teme koje će biti obrađene će obuhvatiti diskriminaciju, militarizam i izgradnju mira, razvijanje aktivističkih potencijala mladih aktivista u borbi protiv diskriminacije, ravnopravnost i rodnu diskriminaciju. Pomenute teme će biti obrađivane kroz interaktivne radionice, prezentacije, rad u plenumu i malim grupama. Radionice će voditi tim iskusnih trenera iz regiona. Radni jezik "Regionalne letnje škole 2013" je engleski.
Ko može da se prijavi i kako?
Mogu da se prijave svi zainteresovani mladi ljudi od 18 do 26 godina koji znaju engleski jezik, slanjem popunjenog prijavnog formulara na e-mail adresu prijava@stopdiskriminacija.net, najkasnije do 9. juna 2013. godine. Pozivno pismo, info paket i prijavni formular možete preuzeti ovde.
Svi prijavljeni kandidati biće obavešteni o ishodu prijave najkasnije do 14. juna.

* Za dodatne informacije obratite se Mariji Maksimović iz Edukativnog centra - Kruševac, na broj telefona 037/350-2644 ili e-mail adresu office@ec.org.rs.