Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

петак, 28. октобар 2011.

AGROBIZNIS FORUM ZA STUDENTE - OSTVARI SVOJE IDEJE



Da li želiš da u praksi radiš sve ono što si učio na fakultetu?
Da li želiš da čuješ iskustva menadžera iz vodećih firmi u ovoj oblasti?
Da li želiš da postaneš lider u Agrobiznisu?


Dođi 2. novembra 2011. godine na Poljoprivredni fakultet u Beogradu, gde će biti održan drugi Agrobiznis forum. Generalna tema seminara biće „Moderno poljoprivredno poslovanje“ i kakvo znanje i veštine su potrebne da bi postao lider u argobiznisu u Srbiji.
Drugi po redu, Agrobiznis Forum će svečano otvoriti predstavnici Ministarstva omladine i sporta. Agrobiznis forum će se održati u vidu jednodnevnog sajma kompanija i interaktivnih predavanja i radionica. Forum će svečano otvoriti predstavnici Ministarstva omladine i sporta. Na sajmu kompanija će firme učesnice: PKB Korporacija, Interkomerc, Superior Seed, Pantelić d.o.o. i partner Almex, u prepodnevnim časovima na svojim štandovima u holu zgrade fakulteta biti dostupne studentima za sva pitanja i kontakte, a studenti će imati jednistvenu priliku da ostave svoje CV i popričaju sa menadžerima kompanija koji će rado odgovarati na sva pitanja studenata.

U popodnevnim časovima firme će održati predavanja i kreativne radionice gde će na direktan način preneti svoja iskustva u poslovanju i sve ono što je potrebno kako bi budući stručnjaci iz oblasti poljoprivrede stekli inovativna znanja. Neke od tema su: Finansijska podrška poljoprivrednim proizvodjačima, Razvoj seoskog turizma, Tržište poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, Konkuretnost poljoprivrednih proizvodjaća u Srbiji, Problem zaposlenja.
Generalni pokrovitelj projekta je Poljoprivredna Korporacija „Beograd“ a.d (PKB Korporacija a.d – Beograd), sa razvijenom stručnom logistikom i tradicijom dugom skoro 70 godina.

Više o projektu saznajte na web stranici.

Нема коментара:

Постави коментар