Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

недеља, 23. октобар 2011.

Stipendije Dositeja za najbolje studente na fakultetima u Republici Srbiji


Donator: Fond za mlade talente Republike Srbije
Rok za prijavu: 07.11.2011.
Grad: svi gradovi
Država: Srbija
Oblast: Društvene nauke, Ekonomija, finansije, Jezici, književnost, Medicina, stomatologija,…
Nivo obrazovanja: Fakultet - Bachelor

Opis:

Fond za mlade talente pri Ministarstvu omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je na svojoj 28. sednici doneo Odluku o raspisivanju Konkursa za stipendiranje najboljih studenata završnih godina: osnovnih akademskih studija ili diplomskih akademskih studija-master ili integrisanih akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2011/2012. godinu.
 
Konkurs je raspisan 19. septembra i rok za podnošenje prijava je do 7. novembra 2011. godine.

Stipendije po navedenom konkursu iznose do 25 000 dinara mesečno, a dodeljuju se za period od deset nastavnih meseci za školsku 2011/2012. godinu.

Konkurs je objavljen u dnevnim listovima: „Politika“, „Blic“, „Večernje novosti“, „Danas“, „Pres“ i „24 Sata“, kao i na sajtu Ministarstva omladine i sporta – www.mos.gov.rs, sajtu Fonda za mlade talente – www.dositeja.rs omladinskom portalu „Zamisli život“ – www.zamislizivot.org i facebook stranici Fonda za mlade talente. 

Tekst konkursa možete preuzeti ovde, a obavezan obrazac za prijavu na konkurs možete preuzeti ovde.
 
Od kako je prešao u nadležnost Ministarstva omladine i sporta, Fond za mlade talente je nagradio ili stipendirao preko 6000 mladih, što ga čini najvećim državnim fondom za stipendiranje talenata u našem regionu. 

Нема коментара:

Постави коментар