Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

уторак, 1. новембар 2011.

Step beyond - grantovi za putovanja


step_beyond.jpg

Evropska kulturna fondacija (ECF) pozvala je mlade umetnuke i kulturne radnike da iskoriste šansu za dobijanje grantova za putovanja radi razvoja veština, umrežavanja i saradnje, u okviru programa “Step beyond”.

Fond za sufinansiranje mobilnosti, “Step beyond”, stimuliše i podržava prekogranične saradničke projekte u Evropi i okruženju, ohrabrujući umetnike i kulturne radnike da istraže dotad nepoznate teritorije, umreže se međusobno i otkriju nove načine rada i saradnje.


Grantovi su namenjeni kandidatima do 35 godina (u prvih deset godina njihove profesionalne karijere), a od 2003. godine dodeljuju se u iznosu od 350 do 700 evra.

Prošle godine bilo je 400 aplikacija, a finansirano je 159 pojedinačnih putovanja, čiji se akteri i aktivnosti mogu videti i na društvenom sajtu ECF-a Rhiz.eu
Obnovljeni vodič za prijavljivanje, osim na engleskom, koji se nalazi u PRILOGU, može se preuzeti sa sajta programa “Step beyond” i na ruskom jeziku, pri čemu finalna aplikacija treba da bude na engleskom.
Rok za prijavljivanje nije ograničen, ali selekcioni proces traje mesec dana, što znači da je najmanje jedan mesec pre datuma putovanja potrebno aplicirati za sufinansiranje.

Sajt ECF-a je www.eurocult.org



Kraj konkursa: 31 Dec 2011.


Kako se prijaviti:
how-to-apply-STEPbeyond-grant.pdf     

                                                                               
                                                                        

Preuzeto sa sajta SEEcult.org

Нема коментара:

Постави коментар