Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

петак, 16. децембар 2011.

Konkurs – Stažiranje u Agenciji za borbu protiv korupcije



Agencija za borbu protiv korupcije raspisuje IV konkurs za stažiranje za sedam stažista/kinja. Pozivamo studente/kinje završne godine studija, postdiplomskih studija i one koji/e su diplomirali/e u proteklih godinu dana od dana objavljivanja ovog konkursa, i to u oblasti prava, novinarstva, medija i komunikacija, međunarodnih odnosa, politikologije, ekonomije, sociologije, antropologije, psihologije, pedagogije, andragogije, informacionih tehnologija i programiranja, a koji nisu članovi političkih stranaka, da konkurišu za program stažiranja u trajanju od četiri meseca.


Konkurs će biti otvoren u periodu od 12. do 23. decembra 2011. godine do 16h, i svi/e zainteresovani/e studenti/kinje mogu se prijaviti za učešće u programu popunjavanjem prijavnog formulara koji se može preuzeti na internet prezentaciji Agencije
Kasnije pristigle prijave neće biti razmatrane. Pismeni test i usmeni intervjui biće obavljeni u periodu od 26. decembra 2011. godine do 11. januara 2012. godine a odluka o izboru stažista saopštena do 13. januara 2012. godine. Biće primljeno 7 kandidata koji će stažirati od 16. januara do 16. maja 2012. godine.


O programu stažiranja
Program stažiranja pruža mogućnost sticanja praktičnih znanja i iskustava u radu javne administracije. Osim toga, pripremljen je i program dodatne edukacije studenata/kinja, čiji je cilj da se stažisti upoznaju sa radom Agencije za borbu protiv korupcije kao nezavisnom institucijom, njenom organizacijom, preventivnim mehanizmima i procedurama na polju borbe protiv korupcije kroz niz predavanja zaposlenih u Agenciji i praktičan rad.

Koliko traje program stažiranja?
Program stažiranja traje četiri meseca. Četvrta grupa stažista počinje sa radom 16. januara 2011, a završava 16. maja 2012. godine. Na kraju programa, svi stažisti dobijaju sertifikat o uspešno završenom stažiranju u Agenciji. Stažiranje se računa kao radno iskustvo u okviru stepena stručne spreme pod kojom je iskustvo sticano (u toku dodiplomskih studija – kao radno iskustvo sa srednjom stručnom spremom).

Ovaj program ne predstavlja zasnivanje radnog odnosa, tj. radnog staža.
Detalji oko načina konkurisanja, o tome ko može da se prijavi i sve ostale korisne informacije koje su vezane za ovaj konkurs, možete da preuzmete ovde.

Нема коментара:

Постави коментар