Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

понедељак, 12. децембар 2011.

Konkurs za najbolju neobjavljenu pesmu autora od 15 do 30 godina


KULTURNI CENTAR NOVI PAZAR

raspisuje
K O N K U R S
za najbolju neobjavljenu pesmu mladih autora od 15 do 30 godina

Pravo učešća na konkurs imaju mladi neafirmisani pesnici sa mestom prebivališta u opštinama: Novi Pazar, Raška, Tutin i Sjenica, a koji nisu izdali nijednu zbirku pjesama, niti je pesma kojom konkurišu nagrađivana.

Autor može priložiti jednu ili dve pesme, koje treba da budu prekucane.
Uz pesničko ostvarenje, dostaviti i lične podatke: ime i prezime, biografiju,  adresu, e-mail i br. tel. Prijave slati na e-mail: domkulture_np@yahoo.com ili na adresu: Kulturni centar Novi Pazar, ul. Stevana Nemanje br. 2, 36300 Novi Pazar, sa naznakom: “Za konkurs”.

Konkurs će trajati do 20. decembra 2011. god.

Autori čije pesme uđu u uži izbor biće učesnici književne večeri posvećene mladim neafirmisanim pesnicima, koja će biti održana: 24. decembra 2011. god., sa početkom u 18h, u Galeriji Kulturnog centra u Novom Pazaru. Tada će biti proglašena najbolja pesma, o čemu će odlučivati žiri u sastavu: Samir Hanuša (pesnik, profesor književnosti), Redžep Nurović (književnik) i Fatima Durović (PR KC-a u Novom Pazaru).
Autori čije pjesme uđu u uži izbor biće obaviješteni na vrijeme putem telefona kojeg oni budu dostavili uz ostale lične podatke.

Kontakt osoba: Hasna Ziljkić /koordinator/; br.tel. 020/316-952, 064-818-62-54, e-mail: h.ziljkic@live.com

Нема коментара:

Постави коментар