Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

петак, 23. децембар 2011.

Seminar - "I see you- EMOTION 2" na Islandu, 4-11. februar, 2012. godine.


Grupa "Hajde da..." uz podršku Evopske Komisije i Programa Mladi u akciji, učestvuje kao partner na treningu pod nazivom "I see you- EMOTION 2 - how to develop creative emotional  and stress management skills in non formal education"

Cilj treninga je osnaživanje trenera i razvoj trenerskih emotivnih kompetenci. Kroz rad na sebi I koristeći sopstveno iskustvo, treneri se osnažuju da reaguju na probleme koji se javljaju u grupnom radu.  Ovo je mogućnost za trenere da razviju svest o sopstvenim ograničenjima I mogućnostima, koje će omogućiti unapredjenje rada sa grupama.
U projekat će biti uključeni učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Islanda, Makedonije i Španije, a trening će se održati na Islandu, u period od 4-11. februara, 2012. godine.
Više informacija o treningu možete pronaći ovde
Zainteresovani učesnici  trebalo bi da popune aplikacioni formular najkasnije do 29. decembra 2011. i da ga pošalju na adresu suzana@hajdeda.org.rs Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Broj učesnika je ograničen. Učesnici koji prođu selekciju biće obavešteni najkasnije do 5. januara

Нема коментара:

Постави коментар