Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

петак, 4. мај 2012.

XV letnja škola ekonomije

Institut ekonomskih nauka organizuje 15. jubilarnu Letnju školu ekonomije koja će se održati od 16. do 20. jula ove godine u prostorijama Instituta ekonomskih nauka u Beogradu. Glavna tema ovogodišnje Letnje škole ekonomije je „Implementation of Economic Polices During the Crisis – Lessons Learned and Recommendations“. 

Letnja škola je namenjena studentima ekonomije i drugih srodnih društvenih nauka (pravo, političke nauke, organizacione nauke, sociologija i sl.) koji su mlađi od 30 godina. Učešće na školi je besplatno za sve studente. Takođe, pokriveni su troškovi smeštaja (za studente koji nisu iz Beograda) i ishrane.

Predavanja je do sada držao niz stranih i domaćih stručnjaka, a od 2001. godine, polaznici uvek imaju priliku da čuju i kreatore ekonomske politike Srbije. Osim prilike da čuju odlična predavanja, polaznici imaju mogućnost i da upoznaju svoje kolege iz okolnih zemalja, pošto Letnja škola okuplja studente iz čitavog regiona Zapadnog Balkana. Na taj način, studenti stiču poznanstva i prijateljstva koja će im biti korisna u njihovom budućem profesionalnom životu.

Za više informacije o ovoj Letnjoj školi, prethodnim Letnjim školama, kao i drugim aktivnostima Instituta ekonomskih nauka, možete posetiti naš sajt: http://www.ien.bg.ac.rs/. Takođe sve neophedne informacije možete dobiti putem telefona 011/26-35-823 ili na mailsummerschool@ien.bg.ac.rs.

Нема коментара:

Постави коментар