Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

понедељак, 22. јул 2013.

Srpski Međunarodni Model NATO – SIM NATO 2013 - Konkurs za volontere


Asocijacija za međunarodnu saradnju i dijalog – AFIKAD, neprofitna, nezavisna, nevladina i nepartijska organizacija, raspisuje konkurs za fotografe koji žele da budu deo međunarodnog samita na kome će učestvovati 500 kandidata iz više od 50 zemalja sveta. 

Ako želite da budete naš saradnik ili želite da postanete deo našeg tima, možete se prijaviti na e–mail adresu: human.resources@aficad.org. Uz aplikaciju nam pošaljite i Vašu biografiju sa slikom, motivaciono pismo do 250 reči, i primerke fotografija. Poželjno je da kandidat poseduje znanja iz oblasti fotografije (sa obradom fotografija), video montaže i grafičkog dizajna.

Prijave traju od 22. jula do 29. jula 2013. godine.

Potrebni su nam komunikativni, kreativni i snalažljivi volonteri, spremni da rade u velikom timu. Pošto su radni jezici SIM NATO konfrerencije engleski i francuski, neophodno je aktivno znanje engleskog jezika. Kandidati koji znaju i francuski jezik, biće u prednosti prilikom klasifikacije aplikacija.

Naša organizacija teži promociji interesovanja i razumevanja međunarodnih odnosa i međunarodne bezbednosti u Srbiji. ’’Srpski Međunarodni Model NATO – SIM NATO 2013”, veliki studenski samit na kome će učestvovati mladi lideri društvenih nauka iz celog sveta, održaće se u Beogradu od 11. do 15. novembra 2013. godine

Ovo će biti prva simulacija Severnoatlantske Alijanse – NATO u Srbiji, najveća i jedina u regionu. Pridružite se našem mladom, kreativnom i vrednom timu, i pokažimo svi zajedno da Srbija može da organizuje ovako veliki, multukulturalni, međunarodni događaj.

Osim neprocenjivog iskustva i novih poznanstava, svi naši volonteri, po završetku samita, dobiće AFIKAD sertifikat i preporuku za dalji razvoj karijere. O ishodu konkursa biće obavešteni svi kandidati, a najbolji će biti pozvani na razgovor sa članovima AFIKAD tima.

Za vise informacije o konferenciji ”SIM NATO 2013”, ciljevima i idejama AFIKAD organizacije, možete posetiti sajtove: - http://sim-nato.org/ - http://aficad.org/

Нема коментара:

Постави коментар