Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

понедељак, 19. август 2013.

Trening iz izgradnje mira, 18.10.-28.10.2013. Tivat, Crna Gora

Ukoliko živite na prostorima bivše Jugoslavije, imate više od 21 godine, zanima vas kako žive komšije iz susednih zemalja i želeli biste da vaš društveni angažman znači više od redovnog (ne)izlaska na izbore i neobaveznih komentarisanja političkih odluka koje donosi neko drugi – prijavite se na CNA trening iz izgradnje mira.
Posebno vas želimo potaknuti da se prijavite ako:
Radite u obrazovnim ustanovama; medijima; državnim institucijama
-       Aktivni ste u mirovnim organizacijama; građanskim pokretima i udruženjima; političkim partijama
-       Dolazite iz udruženja ratnih veterana ili organizacija porodica nestalih i žrtava
-       Niste ni u jednoj od gore pomenutih organizacija/institucija, ali imate veliku želju i motivaciju da doprinesete izgradnji mira i menjanju svog društva nabolje
Trening iz izgradnje mira je vid mirovnog obrazovanja koji CNA praktikuje već više od petnaest godina radeći sa ljudima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Kosova*, Makedonije i Crne Gore i potstičući na taj način prekograničnu saradnju i izgradnju poverenja u regionu bivše Jugoslavije.
Učešćem na treningu dobijate priliku da naučite da prepoznate ključne političke i društvene probleme u vašem društvu, te ideje i inspiraciju kako da se aktivno uključite u njihovo rešavanje.
 Radni jezik treninga je bosanski/hrvatski/srpski.
 Tehničke i logističke informacije:
Trening će biti održan u Crnoj Gori, u Tivtu, u hotelu „Palma“, od 18.10. do 28.10. 2013. godine. Za sve učesnike/ce će biti obezbeđen smeštaj u dvokrevetnim sobama, sa doručkom, ručkom i večerom. Troškove smeštaja, hrane, puta i potrebnih materijala za rad pokriva organizator. Prilikom odabira načina putovanja molimo vas da birate najekonomičnije vidove transporta jer nećemo biti u mogućnosti da pokrijemo troškove putovanja avionom i taksijem, niti automobilom ukoliko njime putuju manje od dve osobe.
18. oktobar/listopad je dan za dolazak u Tivat. 28. oktobar/listopad je dan za odlazak.
 Princip prijavljivanja:
Ukoliko želite da učestvujete u ovom programu, molimo vas da popunite priloženi upitnik
PRIJAVU ZA TRENING MOŽETE PREUZETI OVDE
i pošaljete nam ga najkasnije do 29. septembra/rujna 2013. godine.
e-mailom na adresu: cna.treninzi@nenasilje.org
ili faksom na broj: +387 33 260-875
Ukoliko u roku od dva dana ne dobijete e-mail sa potvrdom da je vaša prijava primljena, molimo vas da nam je prosledite ponovo.
 Za više informacija posetite SAJT CNA


Нема коментара:

Постави коментар