Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

понедељак, 31. октобар 2011.

АПИ Србије позива волонтере за пројекат ''Буди ми друг!''


Пројекат ‘’Буди мој друг’’ има за циљ да повећа степен социјалне инклузије особа са инвалидитетом, кроз размену и дружење особа са инвалидитетом и њихових потенцијалних другара из отворене средине. 
Позивамо вас да постанете волонтер на пројекту Буди ми друг!, да кроз дружење упознате живот особа са инвалидитетом, помогнете да прошире свој круг пријатеља и допринесете да се у већој мери осете као равноправни грађани нашег друштва. Покажите својим примером да желите бољи свет за све људе!
 
  
Да будете другар, нема никаквих ограничења. Потребно је само да сте пунолетни, и спремни на дружење са особама са инвалидитетом!
Као другари, ви ћете са једном особом са инвалидитетом имати прилику да се упознате, дружите, разговарате, будете јој саветодавац и подршка, да заједно с њом идете у шетњу, биоскоп, позориште, на спортске активности, или радите и друге ствари, сходно вашим заједничким интересовањима. Имаћете прилику и за одлазак на вишедневни излет, као и да заједно организујете различите акције у граду. Овакве активности ће се реализовати једном до два пута недељно.
Сви другари – учесници проћи ће кроз дводневну обуку, имати сталну супервизију, обезбеђена средства за превоз, комуницирање и заједничке активности, и на крају добити сертификате који потврђују ангажовање на пројекту.
Пројекат реализује Асоцијација за промовисање инклузије Србије – АПИ Србије, уз подршку Балканског фонда за локалне иницијативе, у сарадњи са Фондацијом Скан и Кооперативом холандских фондација за централну и источну Европу из Холандије. Пројекат ће трајати до краја априла 2012. Године.
 
Више информација на сајту www.sapi.rs, или на facebook-у: http://www.facebook.com/pages/API-Srbije-Asocijacija-za-promovisanje-inkluzije-Srbije/140079782671493 
 
Пријавите се путем е-маила: info@sapi.rs Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , путем телефона: 011 361 01 50, или додјите код нас, у Кнеза Милоша 51.
 
Рок за пријаве је петак, 04. новембар 2011. године.
 
Постаните део пројекта.
 
Будите другари! 

Преузето са сајта АПИ СРБИЈЕ

Нема коментара:

Постави коментар