Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

понедељак, 31. октобар 2011.

Prijava za novinare saradnike - ElementSport


Za potrebe časopisa „Element Sport“ i portale  www.MamaiBeba.rs i www.BesplatanSport.com potrebni novinari i saradnici volonteri (pripremanje vesti, informacija, pisanje analitičkih, istraživackih tekstova, intervjua...), fotografi, web dizajneri i generalno kreativni ljudi koji žele da unaprede sebe i zajednicu u kojoj žive.
Bićete u prilici da se bavite istraživačkim novinarstvom, istaknete svoju kreativnost kroz objavljivane tekstove i pišete o temama koje vas interesuju.

Želite li da postanete NOVINAR?
Ukoliko je vaš odgovor DA, pozivamo vas da pročitate ovaj tekst:

Šta dobijate time?
Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da vam ponudimo novac, ali jednog dana kada budemo, oni koji se najviše budu angažovali do tada, imaće prednost.

Takođe, svi koji budu učestvovali u ovom programu automatski dobijaju jednu stavku više za CV (Curriculum Vitae), kao i preporuku od strane Element-a za buduće poslove u struci, kao i van nje.

Šta se očekuje od vas?
Da pišete što više kvalitetnih i originalnih članaka, kada možete i koliko možete. Radno vreme nije fiksno, i radi se od kuće sa ličnog računara. U zavisnosti od toga koliko ste aktivni, koliko su vam tekstovi originalni i kvalitetni, imaćete bolju preporuku za druga radna mesta, bilo u našoj organizaciji bilo kod drugih poslodavaca. Najbolji novinar(i) ce biti imenovan(i) za glavnog urednika, i samim tim će se pre naći na listi za isplatu.

Nabitnije je da pokažete svoju kreativnost i ozbiljnost.

Šta se ne očekuje od vas?
Ne očekuje se da provedete ceo dan pred računarom, kao ni da budete profesionalni novinar (ukoliko jeste, naravno, tim bolje  ;) ). Ne očekuju se od vas profesionalne reportaže, kao ni da se bavite opasnim temama, koristite skupu opremu (fotoaparati, kamere...).

Rezime: Ovaj posao je trenutno poptpuno volonterski, bez ikakvih ulaganja, rizika, i odlična prilika da se pokažete i steknete iskustvo!

Stoga pozivamo sve zainteresovane da pošalju email sa kratkim opisom, zašto ih zanima taj posao, kao i šta očekuju od njega, kratkom biografijom ali i  predlozima i kritikama na kontakt@besplatansport.comOva adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Tražimo:

  • novinare
  • fotografe
  • web dizajnere

Нема коментара:

Постави коментар