Obaveštenje

Počeo je sa radom naš novi sajt www.portalmladi.com . Od sada nas tamo možete pratiti.

субота, 13. јул 2013.

Potrebni volonteri za sampionat u rvanju za kadete, Zrenjanin

Volonteri Srbije dana 9.7.2013. otvorili su vrata stranim volonterima koji zele da volontiraju na sportskim dogadjajima u Srbiji!

Prvi korak ka razvijanju ovog poduhvata predstavlja uvodjenje opcije sajta na engleskom jeziku, mogucnost stranih volontera da se registruju u internacionalnu bazu i putem svojih profila prijavljuju. Prednost na ovim dogadjajima, u svetlu najnovijih vesti, imace volonteri iz Azerbejdzana.

Prilika da Volonteri Srbije ugoste strane kolege po prvi put pruzice se vec sledeceg meseca, na Svetskom sampionatu u rvanju za kadete, koje ce se odrzati u Zrenjaninu.

"Smatramo da je ovo odlicna prilika da volonteri iz Azerbejdzana bolje upoznaju Srbiju i nase ljude", istice Krstina Veljovic, koordinator volontera Sportskog saveza Srbije. Prijavljivanje volontera iz Azerbejdzana za ovaj dogadjaj je vec pocelo, dok se otvaranje prijava za srpske volontere ocekuje krajem nedelje.

Veljoviceva poziva sve volontere koji zive u Zrenjaninu i blizoj okolini, ili imaju prilike da se smeste kod rodjaka ili prijatelja iz tog kraja, da joj se sto pre jave na mail: krstina.veljovic@volonterisrbije.rs.

http://sr.volonterisrbije.rs/index.php/vesti/67-vestistranivolonteri.html

Нема коментара:

Постави коментар